Lugoj City on Facebook

Aseară în timp ce eram (din nou) pe Facebook mi-a venit în minte spontan următoarea chestie: deja există atâtea pagini de prezentare şi promovare a diferitelor produse, artişti, oraşe, site-uri etc cu mulţi fani, idei noi, puls … Ce faină chestie! Oare oraşul meu natal are o pagină pe-aici unde parcă ne-am adunat mai mulţi ca niciodată? Am căutat şi … nimic. Lugojul era absent. Nu se poate – mi-am zis, apoi dacă nu a avut nimeni dorinţa şi cheful de altfel de a face o pagină, iaca o fac eu. Fotografii de prin oraş aveam ceva, nu foarte strălucite dar acceptabile. Am pornit la treabă şi am creat pagina.

E la început şi deocamdată vor fi frecvent fotografii (sper ok) normal de prin city, dar pe parcurs vor apărea şi alte idei de promovare cu gust şi de calitate a urbei mele natale. Cu siguranţă sper să apară şi membri care sunt implicaţi în alte proiecte de imagine a oraşului (deja cineva la care am ţinut mult să fie s-a şi alăturat, bun venit Radu).

Am lăsat liber pentru upload membrilor şi bineînţeles nu e o lege nici măcar nescrisă ca doar lugojenii să fie acolo; cu drag e binevenit oricine! Ar fi fost fain ca nu eu să fi avut iniţiativa, dar asta nu contează şi (Doamne fereşte) nu e vreun reproş; ideea e că acum urbea de pe Timiş se află şi pe Facebook – şi aici am vrut să ajung de fapt – pagina e a noastră a tuturor care iubim Lugojul mai mult sau mai puţin.

Pentru început am urcat trei albume cu fotografii făcute exclusiv de mine. Sper să vă placă! Se pot vedea de către oricine (chiar şi cei care nu au şi nici nu-şi doresc Facebook).

Mai jos un screenshot cu pagina nou-creată:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s