Termen limitat

Via FotoRaimi.Blogspot.com

Da, cea de jos este cealaltă jumătate a clanţei. Păi care e ideea? În primul rând mi s-a părut un pic artistică dar … în general oricât am avea grijă de lucruri, timpul şi uzura le descalifică şi “le scoate din competiţia folosirii”. Noi, românii încă mai avem mentalitatea că dacă ne cumpărăm ceva mai scump, musai să ne ţină mult, dacă se poate chiar o viaţă şi (tot musai) să arate şi impecabil. Da, o clanţă poate te ţine mai mult 🙂 dar cele cele de uz-electro-casnic cam cer schimbare la câțiva ani pentru că întâi de toate sunt depăşite moral şi cele mai multe au şanse să se strice de tot ori să funcţioneze aiurea.

Progresul tehnic şi consumerismul de azi împinge piaţa de a nu mai produce aceeaşi calitate cum se era odinioară, tocmai ca să fii nevoit să-ţi schimbi produsul chiar dacă … nu ţii neapărat, plus aspectul financiar (profiturile) în care nu nici nu vreau să intru că se ştie.

Poate trebuia să pun o fotografie cu un televizor sau uscător de păr dar mi s-a părut mai “artistic" .. o clanță despărţită. 🙂

 

P.S. Ce păcat că expresia “A da (o) clanţă” are sens vulgar că altfel îmi place cum sună şi aş fi vrut s-o folosesc aici în text normal, calumea.

Anunțuri

Un gând despre „Termen limitat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s