Vulgaritatea la unele femei (şi bărbaţi)

Viaţa e complexă, oamenii sunt (şi vor să pară duri) dar mă zgârie rău la urechi când aud pe individele sexului frumos rostind cu fermitate expresii vulgare în care se află atât de nelipsitul  şi doritul PENIS. Mi se pare o chestie bădărană la pătrat care se şi arată mult abjecţia persoanei care le rosteşte. Nici la bărbaţi nu e ok deloc, dar nu ştiu de ce la femei mi se pare că sună aşa de grosolan, întocmai ca o roată pe jantă. Cum unele fapte ne … provoacă ruşine, stridenţă, greaţă, la fel şi vorbele oricât de indiferenţi ne-am afişa, produc aceeaşi senzaţie. E ca şi cum ţi-ai da cu deodorant peste putoarea transpiraţiei. Adică tu ca femeie frumoasă prin natura sublimă şi suavă a feminităţii tale când ai spus “în pula mea” ai devenit un jeg de cârpă murdară şi în ochii celor mai perverşi şi greţoşi bărbaţi. Unora poate le place, dar majoritatea pipiţelor folosesc cu fală vulgaritatea în public ca să fie specially, trendy, autoritare, sau moderne. Ei, surpriză că nu sunteţi aşa ci cu astea v-aţi deschis calea spre un pătimaş scenariu de viol, căci n-aţi vrea să ştiţi ce e în mintea unui bărbat căruia ori i se va face greaţă de voi ori din minte îşi începe itinerariul fanteziilor perverse asupra voastră şi dacă ar fi permisă legea marțială v-ar brutaliza sexual cu sălbăticia pe care tu (ca femeie) “adori” să fii perversă verbal în public.

Dacă ar fi mai puţină vulgaritate publică ce nice ar fi lucrurile şi viaţa noastră! (de aspectul particular nu îndrăznesc să mă leg că nu sunt Tatăl Ceresc). Ne stă urât tuturor să fim vulgari. Sunt cuvinte-cancer care te afectează ca persoană şi te înţepeneşte în submediocritate.  Te auto-condamni să rămâi “prizonier” mediului suburban, de cartier, fără progres iar bunele maniere de bază care te pot ajuta să fii mai bun, mai liniştit, mai inteligent şi chiar mai bogat şi prosper, le laşi la o parte celor “Lake” care de fapt sunt mult mai câştigaţi ca tine.

Wake Up!

Reclame

3 gânduri despre „Vulgaritatea la unele femei (şi bărbaţi)

  1. :)) hahaha… cat am ras cand am citit prima oara articolul! super tare! Se vede ca esti pornit 😀
    Cel mai „tare” e atunci cand vezi fetitze de 12-13 ani scotand din gura atrocitati din astea… am ramas 😐 😐 😐 „whaaaat?”
    Se mai implanta!

  2. 🙂 da, chiar am fost pornit si am zis ca trebuie s-o spun fara nicio jena. Stiu ca nu schimb aproape nimic si nu as fi schimbat nici daca as fi facut taraboi … dar totusi la nesimtirea asta social-balcanica-romaneasca si mai ales la piciorushele astea de fetitze … trebuie riposta, orice ar fi (acum am gandit oleac fanatic dar altfel ce ne facem to’arashi? .. ).

  3. bv!!! felicitari!!!! ma bucur ca mai sunt persoane cu coloana vertebrala si cu tupeu in a spune NU mizeriei…BRAVO!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s