Se lansează DoR #3

Joi 22 iulie, Bucureşti grădina Verona (Cărtureşti) 

Bravo DoR pentru modul în care vă promovaţi brandul/produsul. Într-adevăr sunteţi UNICI pe piaţa românească a revistelor cu conţinut generalist. Îmi place şi înclin să cred că şi cei de la TATAIA v-au luat ca model (cel puţin în proporţie de 50%). Sper să daţi tonul în continuare şi altor reviste care apar la noi şi care momentan parcă nu au puterea şi profesionalismul de a se promova aşa de creativ ca voi.

Coperta DoR #3: Otto Barbarul e sufletul formaţiei de punk românesc Alarma, un proiect tânăr care vrea să schimbe ţara şi apoi lumea. Otto are 16 ani, vârsta la care totul este posibil, vârsta la care lucrurile în care crezi sunt adevăruri absolute, vârsta căutărilor de tot felul – sexuale, intelectuale, profesionale. Urmărindu-l pe Otto la concerte, la repetiţii şi acasă, nu numai că ne amintim cum era la 16 ani, dar ne amintim cât e de important să-ţi cauţi un rost.

Tot în DoR #3 veţi găsi un proiect fotografic despre starea modei româneşti semnat de Alex Gâlmeanu, un portret amplu al regizorului Cristi Puiu, o explorare a sensurilor cuvântului „imediat” şi multe altele despre ce gândim, ce vrem şi ce facem astăzi în România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s