#Timisoaranoastra – ediţia a doua

Anul trecut am aflat în ultimul moment de #timisoaranoastra – o întâlnire cu bloggeri locali dar şi din ţară, care are ca scop promovarea obiectivelor din oraşul respectiv ca atracţie turistică. Măcar la vremea aceea scriam ceva mai des pe blog. Chiar dacă am lăsat garda mai jos în favoarea fotografiei, bloggerul din mine încă nu s-a stins. În plus, întâlnirea de sâmbătă are ca şi scop un lucru ce adesea mă fascinează: promovarea obiectivelor turistice autohtone, deci posibilitate şi de foto.

Cred (şi o mărturisesc) că bloggerii au o influenţă pozitivă în promovarea turismului. Acum avem la îndemână şi Social Media. Turismul nostru despre care avem în principiu o părere proastă, poate ieşi din acest impas de imagine. Campaniile din blogosferă pot lucra frumos la o imagine pozitivă, vie şi reală în acelaşi timp a turismului arătând mai mult partea plină a paharului şi astfel cu optimism “motorul” ministerului poate se va mişca mai cu talent. Păcat că Ministerul Turismului nu demarează un proiect de promovare cu bloggerii, dar vorba lui Dan spusă chiar din titlul postării despre întâlnirea de sâmbătă: “Dacă există bloggeri,Timișoara poate fi promovată şi fără frunza Elenei”. Întorcându-mă la întâlnirea de sâmbătă, ajunsă la a II-a ediţie, o aştept cu nerăbdare. Îmi va prinde bine în luarea unor decizii privind viitorul bloggerului din mine.

Mulţumiri organizatorilor (Nebuloasa şi Cristina), ghidului Dan Cărămidaru despre care am auzit numai de la bine-n sus şi sponsorilor acestui proiect: Bere Timisoreana, Hotel Timisoara, Skoda din Ghiroda, Mareea, Lucas Super Sandwich si Rustica.

Reclame

Un gând despre „#Timisoaranoastra – ediţia a doua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s