Revin

Citind asta, parcă mi s-a făcut puţin dor de blogging, o pasiune cu care am mers într-o perioadă, cot la cot cu fotografia. În ultima vreme sincer nu am mai simţit vreo mare atracţie să scriu. Azi, mai degrabă simt nevoia să mă exprim prin fotografie, dar re-pet… mi s-a făcut dor, un dor nostalgic după vremurile în care scriam chiar texte uşor mai lungi. Am acel dor de a scrie pur şi simplu de a aşterne litere, cuvinte, propoziţii în mod liber, chiar şi fără vreun subiect anume şi fără cutume sau norme jurnalistice.

Aşadar … revin (a nu ştiu câta oară), dar de data asta nu cu promisiunea de a mă da rotund şi dârz că voi fi constant. Nu aşa ci vreau să-mi îmi păstrez pofta şi plăcerea de a scrie atunci când am vreun chef sau vreo umbră de inspiraţie. Dacă nu am, atunci probabil că voi porni de la o poză din cămara proprie şi vedem ce iese. Ca să-mi fac un pic de chef am recurs şi la nişte artificii tehnice, schimbând (din nou) tema blogului.

Închei “cu botul pe bărbie sau pe gânduri” punând o imagine proaspătă din care se mai pot extrage nu chiar o mie de cuvinte.

Anunțuri

2 gânduri despre „Revin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s